Maatregelen coronavirus

15 december 2020

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben wij maatregelen genomen. Het is mogelijk dat u als huurder of woningzoekende hier last van ondervindt. Toch vragen wij uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Wij blijven proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Persoonlijk contact met onze medewerkers

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Ze bellen of e-mailen daarom in de meeste gevallen met u. Alleen als het echt niet anders kan, dan wordt er een afspraak gepland op ons kantoor. We houden daarbij de richtlijnen van het RIVM in acht, dit verwachten we ook van u. In ons kantoor is het dragen van een mondkapje verplicht.

Algemeen

We kunnen ons voorstellen dat de situatie waar we ons nu in bevinden veel onzekerheid met zich meebrengt. Bijvoorbeeld wanneer u van plan bent te verhuizen. Heeft u hier vragen over, of maakt u zich hier zorgen over? Belt u dan gerust zodat we dit samen met u kunnen bespreken. U bereikt ons op telefoonnummer (0541) 58 22 22.

In verband met de maatregelen kan er een grotere drukte ontstaan aan de telefoon. Uiteraard proberen we iedereen die belt, zo spoedig mogelijk te woord te staan. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Vragen over onze aangepaste dienstverlening

Kijk hieronder