Maatregelen coronavirus

26 oktober 2020

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben wij ook maatregelen genomen. Het is mogelijk dat u als huurder of woningzoekende hier last van ondervindt. Toch vragen wij uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Wij blijven proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Persoonlijk contact met onze medewerkers

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Ze bellen of e-mailen daarom in de meeste gevallen met u. Kan het echt niet anders, dan wordt er een afspraak gepland op ons kantoor. Er wordt dan rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Dat verwachten we dan ook van u. Ook dragen ze voortaan een mondkapje. We verwachten ook dat u een mondkapje draagt.

Algemeen

We kunnen ons voorstellen dat de situatie waar we ons nu in bevinden veel onzekerheid met zich meebrengt. Bijvoorbeeld wanneer u van plan bent te verhuizen. Heeft u hier vragen over, of maakt u zich hier zorgen over? Belt u dan gerust zodat we dit samen met u kunnen bespreken. U bereikt ons op telefoonnummer (0541) 58 22 22.

In verband met de maatregelen kan er een grotere drukte ontstaan aan de telefoon. Uiteraard proberen we iedereen die belt, zo spoedig mogelijk te woord te staan. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Vragen over onze aangepaste dienstverlening

Kijk hieronder