Nieuwe leden RvC WBO Wonen

8 januari 2021

Na een succesvol werving- en selectieproces treden Martin Verbeek en Rob Welten toe tot de Raad van Commissarissen van WBO Wonen. De heren volgen daarmee Joke Bults en Pieter Windt op. WBO Wonen is blij met de twee nieuwe commissarissen die beide beschikken over ruime bestuurlijke ervaring.

Martin Verbeek is eigenaar van een bedrijf op het gebied van gebiedsontwikkeling en is directeur van Kampereiland Vastgoed, een organisatie die zich bezig houdt met duurzame gebiedsontwikkeling. Hij was eerder onder andere RvC-lid bij Welbions. Per 1 januari neemt Martin het stokje over van Joke Bults, zij heeft per 1 januari jl. de RvC verlaten.

Rob Welten is burgemeester van Haaksbergen en daarnaast onder andere voorzitter van de Raad van Toezicht van Skik Twente. In het verleden is hij wethouder geweest bij de gemeente Oldenzaal en is daarom goed bekend met het werkgebied van WBO Wonen. Rob Welten neemt per 1 april aanstaande de plaats in van Pieter Windt.

Zowel Joke als Pieter danken we hartelijk voor hun inzet.

Met de komst van Martin en Rob bestaat de Raad van Commissarissen (onder voorbehoud van formele goedkeuring door de AW) van WBO Wonen per 1 april aanstaande uit Roy Niehof (voorzitter), Ina Vogelzangs, Robert Baveld, Martin Verbeek en Rob Welten.

Met deze nieuwe samenstelling heeft WBO Wonen per 1 april opnieuw een professionele RvC bestaande uit leden die ieder vanuit hun eigen kennis en expertise een waardevolle inbreng leveren.

Roy Niehof
Namens Raad van Commissarissen WBO Wonen

Eric Willems
directeur – bestuurder a.i. WBO Wonen