Win een nieuwe groene voortuin!

17 november 2020

Doe mee en maak kans op een nieuw aangelegde groene voortuin! Hiermee draagt u ook een steentje bij aan het verminderen van wateroverlast, droogte en hittestress in Oldenzaal.

Ook dit jaar organiseren wij samen met de gemeente Oldenzaal en het ZONE.College weer een prijsvraag voor tuineigenaren of huurders met een versteende voortuin. Deelnemers met een betegelde of versteende tuin kunnen zich inschrijven en een nieuwe groene voortuin (t.w.v. €1.000,-) winnen die beter past bij het veranderende klimaat.

Groen en gezond Oldenzaal

Met deze groene voortuinen actie willen we hopen we zoveel mogelijk Oldenzalers enthousiast te krijgen om de (voor)tuin aan te passen aan het veranderende klimaat en zo een bijdrage te leveren aan een groen en gezond Oldenzaal. Door groene tuinen wordt de kans op wateroverlast, hittestress en droogte tegengegaan.

Meedoen?

Bent u of kent u iemand die een groene voortuin verdient? U kunt meedoen door uw motivatie en drie foto’s van de voortuin op te sturen naar: tuinwedstrijd@oldenzaal.nl. Meedoen kan nog tot 14 december 2020. Controleer eerst de voorwaarden dan weet u of uw tuin in aanmerking komt voor deelname.

Voorwaarden

Heeft u vragen over deze actie? Neem dan contact met ons op via tuinwedstrijd@oldenzaal.nl.

Hoe is de planning?

  • Meedoen kan tot maandag 14 december 2020.
  • Donderdag 17 december 2020 maken we de prijswinnaars bekend.
  • In januari en februari 2021 worden de ontwerpen voor de groene voortuinen gemaakt door het ZONE.College en de winnaars.
  • In februari / maart 2021 worden de groene voortuinen aangelegd door het ZONE.College bij de prijswinnaars.
    De realisatie van de voortuinen gebeurt in samenspraak met gemeente, ZONE.College en WBO Wonen, de daadwerkelijke realisatie kan afwijken van de planning.