Inzicht in uw energieverbruik

Woont u in een gebouw met een collectieve verwarming, dan verzorgt ista uw eindafrekening. Om uw verbruik goed in de gaten te houden, kunt u gebruik maken van de ista-app. Zo kunt u nog bewuster met uw warmteverbruik omgaan, waardoor u kunt besparen op uw energieverbruik.

Inzicht in uw energieverbruik kan leiden tot een besparing van gemiddeld 15-20%

Uit onderzoek blijkt dat u meer energie kunt besparen wanneer u regelmatig kunt zien wat u verbruikt. Met de stijgende energieprijzen is het nog eens extra van belang daar inzicht in te hebben. Op deze manier kunt u uw verbruiksgedrag aanpassen, waardoor u nog meer kunt besparen. Een ander voordeel van inzicht in uw verbruik is, dat u met de eindafrekening niet voor verrassingen komt te staan.

Voor inzicht in uw verbruik, maakt u eerst een account aan op de ista webportal

Hiervoor gaat u naar https://mijn.ista.nl en kiest u voor ‘Registreren als nieuwe gebruiker’. Nadat u uw account heeft aangemaakt, kunt u de webportal direct gebruiken.

U kunt ook gebruik maken van de ista-app

Hiermee ziet u via een smartphone iedere week uw actuele verbruik. Met dit inzicht wordt het besparen van energie makkelijker voor u. U kunt gebruikmaken van de ista-app nadat u een account op de webportal heeft aangemaakt. De ‘ista NL’ app is gratis te downloaden in de app store.

Op de website van ista leest u er meer over.