Huur opzeggen

Als u gaat verhuizen, moet er veel geregeld worden. Het is vooral belangrijk om op tijd de huur van uw woning op te zeggen. De opzegtermijn van uw woning is één maand. De laatste dag moet een werkdag zijn. De huur kan elke dag van de week opgezegd worden en gaat in op de dag dat de opzegging bij ons binnenkomt.


Hoe kunt u de huur opzeggen?

WBO Wonen ontvangt uw huuropzegging graag digitaal. U vindt hier het huuropzeggingsformulier. Deze kunt u mailen aan info@wbowonen.nl, per post versturen of langsbrengen op ons kantoor. Heeft u hulp nodig bij het opzeggen van de huur? Dan kunt u terecht op ons kantoor. Maak dan wel eerst een afspraak.

Hoe zit dat met overname van roerende goederen?

Tijdens de voorname bespreekt de consulent Verhuur & Techniek dit met u.

Tip! Als u minimaal twee maanden voor uw vertrek de huur opzegt, ontvangt u een cadeaubon van de Gamma ter waarde van € 25,-. Bovendien is de kans groot dat zodra u verhuist, de nieuwe huurder bekend is en dat u eigendommen ter
overname kunt overdragen

Service! Als u gaat verhuizen heeft WBO Wonen voor u een verhuisaanhanger beschikbaar. Als huurder kunt u gratis gebruik maken van deze verhuisaanhanger. Om de verhuisaanhanger te reserveren belt u (0541) 58 22 22.