Servicepakket onderhoud

Uw woning onderhouden doen we samen. Sommig onderhoud aan uw woning doet u zelf. Ander doet WBO Wonen. Door gebruik te maken van het Servicepakket Onderhoud worden ook de kleine dagelijkse reparaties door ons uitgevoerd. De kosten van dit pakket bedragen € 7,75 per maand.

Wie verantwoordelijk is voor welke onderhoudswerkzaamheden en welke werkzaamheden in het Servicepakket Onderhoud vallen kunt u in deze folder lezen.

Regelmatig onderhoud CV ketel

Met regelmatig onderhoud zorgen we dat de CV-ketel in uw woning veilig en zuinig blijft werken. Voor het onderhoud van de CV-ketel hebben we een contract afgesloten met een gecertificeerd en erkend onderhoudsbedrijf; Energiewacht.

Bij de onderhoudsbeurt controleert en reinigt de monteur de ketel. En als dat nodig is plaatst de monteur nieuwe materialen.

De fabrikant van de ketel schrijft voor hoe vaak een ketel onderhouden moet worden. Dit kan wisselen van elk jaar tot elke 2 of 3 jaar. Wij hebben gekozen voor ketels die iedere 2 of 3 jaar een onderhoudsbeurt nodig hebben. Zo houden we garantie en de veiligheid gewaarborgd.