Inschrijven

Wilt u een woning van ons huren? Schrijft u zich dan eerst in bij WoningHuren.nl. Daarna kunt u reageren op ons aanbod met uw inlognaam en wachtwoord.

Schrijft u zich in als woningzoekende op www.woninghuren.nl, vul dan alle gevraagde gegevens in en maak een goed zoekprofiel aan. Met een tipbericht ontvangt u beschikbare woningen die aan uw wensen voldoen vanzelf in uw mail.

Voor uw inschrijving betaalt u éénmalig € 25,- inschrijfkosten.

Bij de toewijzing van een woning houden wij rekening met de inschrijfduur. Diegene met de langste inschrijfduur gaat dus voor.

Inschrijven kan al vanaf uw 18e

Daarvoor betaalt u éénmalig € 25,- maar daar heeft u later veel plezier van! Want als u op zoek gaat naar een woning, dan kunt u profiteren van uw inschrijfduur. Hoe langer de inschrijfduur, hoe meer kans u heeft om een woning toegewezen te krijgen.

Let op! Wijzigt uw inkomen? Vergeet dit niet aan te passen in uw inschrijving! Bij de woningtoewijzing wordt namelijk gekeken naar uw inkomen in uw inschrijving.

Stel een tipbericht in

Wilt u als ingeschreven woningzoekende weten of er een woning vrijkomt die helemaal voldoet aan uw woonwensen, maar heeft u geen tijd om elke dag het verse woningaanbod te bekijken? Stel dan een tipbericht in. Makkelijk en snel.

Eenvoudig aanmelden tipbericht
U maakt bij uw inschrijfgegevens één keer een goed zoekprofiel aan. U geeft aan in welke wijk u wilt wonen en wat voor woning het moet zijn. Daarna geeft u aan dat u tipberichten via e-mail wilt ontvangen. Makkelijk!

Een e-mail met een passende woning
Uw zoekprofiel is geldig voor alle woningen die vanaf dan worden gepubliceerd. Komt er een woning vrij die voldoet aan de voorkeuren die u in uw zoekprofiel heeft aangegeven? Dan ontvangt u een e-mailbericht. Wilt u reageren op één van de woningen die u per e-mail ontvangt, dan klikt u op de link in de mail. U ziet dan de woning op onze website onder het kopje 'woningaanbod'. U kunt dan gelijk reageren op de woning.