Woningaanbod

Ons woningaanbod vindt u op de website www.woninghuren.nl.

WoningHuren.nl

Op WoningHuren.nl vindt u niet alleen het woningaanbod van WBO Wonen, maar ook nog van 12 andere woningcorporaties. De corporaties verhuren woningen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten. U hebt maar één inschrijving nodig om op woningen van alle corporaties te reageren.

Er komt dagelijks nieuw aanbod op WoningHuren.nl. Dit kan op ieder moment van de dag. Iedere woning blijft vier dagen op de website staan. Heeft u uw woonwensen ingevuld en de tipberichten aangezet? Dan krijgt u een e-mail zodat u niets mist van het aanbod dat bij u past.


Let op: geen woningtoewijzing zonder actuele inkomensverklaring.

Inkomensverklaring

Voordat wij u een woning kunnen toewijzen, moeten wij uw inkomensgegevens controleren. WBO Wonen controleert dit aan de hand van een inkomensverklaring. De inkomensverklaring is een officieel document van de Belastingdienst.

Zorgt u ervoor dat u de inkomensverklaring aanvraagt (voor uzelf en ook voor een evt. partner/medebewoner) en in huis heeft, voordat u reageert op een woning. Zonder een inkomensverklaring kunnen wij u geen woningaanbieding doen. Let op! We vragen een recente inkomensverklaring. Op basis van oude inkomensverklaringen kunnen wij u geen woningaanbieding doen.

Een inkomensverklaring aanvragen

U kunt uw inkomensverklaring zelf downloaden in Mijn Belastingdienst op www.belastingdienst.nl

Centraal Wonen Oldenzaal

In Oldenzaal, op de hoek Linde- en Iepstraat, vindt u het wooncomplex Centraal Wonen Oldenzaal, Onder de Linden. Op de website van Centraal Wonen Oldenzaal vindt u informatie over de manier van samen leven.

Centraal Wonen Oldenzaal

Huur een parkeerplaats

Op zoek naar een eigen (overdekte) parkeerplaats voor uw auto in het centrum van Oldenzaal? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor de meeste parkeerplaatsen en garages hebben we op dit moment een wachtlijst.