Nieuw: WoningHuren.nl

13 februari 2023

Vanaf eind maart 2023 vindt u het woningaanbod van WBO Wonen en 12 andere woningcorporaties op WoningHuren.nl. Een huurwoning zoeken en reageren gaat dan via www.woninghuren.nl.

Alle (sociale) huurwoningen op één website

Eenvoudig zien welke woningen beschikbaar zijn én meteen reageren. Dankzij de samenwerking van dertien corporaties, verenigd in WoON Twente, is dat straks mogelijk. Samen willen we het vinden van een huis zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. Op WoningHuren.nl vindt u straks het aanbod van alle deelnemende corporaties. De corporaties verhuren woningen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten.

Eén inschrijving

U hebt nog maar één inschrijving nodig om op woningen van alle corporaties te reageren. Handig als u in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als er meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar u zoekt.

Woningcorporaties die meedoen

Van deze corporaties vindt u straks alle woningadvertenties op WoningHuren.nl:

Beter Wonen - De Goede Woning - De Woonplaats - Domijn - Mijande Wonen - Ons Huis - Reggewoon - Sint Joseph Almelo - Viverion - WBO Wonen - Welbions - Wonen Delden - Woningstichting Tubbergen.

Uw inschrijving

Staat u nu ingeschreven bij ons of een van de andere corporaties? Dan ontvangt u deze week een of meerdere berichten over uw inschrijving. Als u wilt dat we uw gegevens gratis meenemen naar WoningHuren.nl, hoeft u nu niets te doen. Wij regelen dit voor u.

Liever uw gegevens niet delen? Geen probleem. Geef dit dan voor 10 maart aan ons door. In het bericht leest u hoe u dat moet doen. Wilt u zich op een later moment weer inschrijven? Dat kan altijd. U betaalt dan wel € 25,- voor uw inschrijving. Als u in de toekomst wilt blijven zoeken naar een huurwoning, is het aan te raden om uw gegevens nu gratis over te laten zetten naar WoningHuren.nl.

Staat u ingeschreven als woningzoekende bij ons of bij een van de andere corporaties en hebt u geen mail of brief ontvangen hierover? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

We werken achter de schermen hard aan de nieuwe website. Uiterlijk begin april sturen we alle woningzoekenden meer informatie over WoningHuren.nl. Bijvoorbeeld over hoe de website werkt en hoe u de eerste keer uw inschrijving moet activeren op WoningHuren.nl. Tot die tijd blijft u gewoon zoeken en reageren zoals u dat gewend bent.

Heeft u vragen over WoningHuren.nl? Lees dan de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, bel of mail ons dan gerust.