Start verhuur nieuwbouwwoningen

20 februari 2023

De patiowoningen en de rijwoningen aan de Bernard van Meursstraat en de Jacob Catsstraat zijn bijna klaar. Donderdag 2 maart starten we met de verhuur van de woningen. De woningen worden vanaf 2 maart aangeboden in het woningaanbod op onze website.

Het plan bestaat uit de nieuwbouw van 6 patiowoningen en 12 hoek- en rijwoningen. Beide type woningen zijn duurzame en energiezuinige woningen. De patiowoningen zijn levensloopbestendige woningen. Deze woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een kleine binnentuin. Op de eerste verdieping is één slaapkamer.

De hoek- en rijwoningen zijn verdeeld over 2 blokken met 6 ééngezinswoningen. Iedere woning heeft aan de achterzijde een tuin waar u heerlijk buiten kunt zitten. Elke woning beschikt over een ruime woonkamer, een open keuken en een aparte berging achter in de tuin. De berging en de tuin zijn via een achterpad te bereiken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet.

Wilt u meer informatie over deze woningen? Klik dan hier om de brochure te openen.

De huurprijs van de woningen is € 647,19 per maand (prijspeil 01-01-2023). Dit is exclusief servicekosten. De servicekosten voor deze woningen bestaat uit:

  • Service-abonnement Onderhoud: € 7,74 per maand.


Bovenstaande tekeningen van de woningen en de plattegronden zijn een impressie van hoe de woningen eruit (gaan) zien. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.