Tijdelijk geen woningaanbod

7 maart 2023

Van 14 tot 28 maart is er tijdelijk geen woningaanbod. Op dinsdag 28 maart gaan we live met WoningHuren.nl. Vanaf dan kunt u daar zoeken én reageren op woningen.

Nieuwe website om een huis te vinden

We werken achter de schermen hard aan de nieuwe website. We zorgen ervoor dat onze woningen vanaf 28 maart op WoningHuren.nl te vinden zijn. Daarom is er vanaf 14 maart tijdelijk even geen woningaanbod. U hoeft niet bang te zijn dat u een woning misloopt. Alle woningen komen gewoon op WoningHuren.nl voorbij.

WoningHuren.nl

Op WoningHuren.nl vindt u straks het woningaanbod van WBO Wonen en 12 andere woningcorporaties. Samen willen we het vinden van een huis zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. De corporaties verhuren woningen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten. U hebt nog maar één inschrijving nodig om op woningen van alle corporaties te reageren. Handig als u in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als er meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar u zoekt.

Meer weten?

Neem alvast een kijkje op WoningHuren.nl. Daar vindt u een overzicht van veelgestelde vragen met antwoorden.

Uiterlijk begin april sturen we al onze woningzoekenden meer informatie over WoningHuren.nl. Bijvoorbeeld over hoe de website werkt en hoe u de eerste keer uw inschrijving moet activeren op WoningHuren.nl.