Nieuwbouw aan de Jacob Catsstraat en Bernard van Meursstraat opgeleverd

Aan de Jacob Catsstraat en de Bernard van Meursstraat in de Oldenzaalse wijk De Thij hebben we in de zomer 6 patiowoningen en 12 eengezinswoningen opgeleverd.

Eind september 2022 is bouwbedrijf Van Wijnen gestart met de bouw van de woningen in de wijk De Thij. Eerder werden hier 26 seniorenwoningen gesloopt. Met de sloop van deze woningen is plek gemaakt voor nieuwe woningen én zorgeenheden. Het totale plan op deze locatie bestaat uit een woongebouw met 24 wooneenheden voor cliënten van zorgorganisatie Aveleijn en 18 huurwoningen van WBO Wonen (6 patiowoningen en 2 bouwblokken met elk 6 eengezinswoningen).

Over de woningen
De woningen zijn een mooie en welkome aanvulling op de Oldenzaalse woningmarkt. Beide type woningen zijn duurzame en energiezuinige woningen. Alle woningen worden verwarmd via een warmtepomp en zijn voorzien van een balansventilatie met CO2 meters in de woonkamer en hoofdslaapkamer. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst. Met deze duurzame maatregelen zorgen we voor lage energiekosten voor de huurders.

Bovenstaande tekeningen van de woningen en de plattegronden zijn een impressie van hoe de woningen eruit (gaan) zien. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.