Werken bij

Werken bij WBO Wonen is kiezen voor zinvol, maar vooral ook leuk werk. Daarvoor hebben we deskundige, betrokken en professionele medewerkers nodig. Medewerkers die veel in hun mars hebben. En die een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Klinkt dat als iets voor jou? We dagen je uit om bij ons je loopbaanmogelijkheden te verkennen.

Wat bieden wij jou?

Onze ambities en uitdagingen, maken van WBO Wonen een dynamische organisatie. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en hebben oog voor de kwaliteiten van onze medewerkers. Wij bieden je de ruimte om je functie in te vullen op de manier die het beste bij jou past. Naast een mooie werkplek in de Geldermanstaete, ons kantoor midden in Oldenzaal, faciliteren we in een goede thuiswerkplek zodat je ook vanuit huis goed kunt werken.

Open sollicitatie

Gewoon goed wonen.

Daar zetten wij ons voor in. Elke dag weer! In onze manier van (samen)werken en doen, herken je onze kernwaarden. We hebben vier kernwaarden:

  1. Betrokken; we voelen ons oprecht betrokken bij onze klant, belanghouders, collega’s en de stad Oldenzaal. Door samen te werken bereiken we resultaat. Daarbij zijn persoonlijk contact, begrip tonen, meeleven en goed luisteren belangrijk.
  2. Open; we zijn toegankelijk, voor onze klant en onze belanghouders, en staan open voor de mening en ideeën van anderen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen en we zijn open en eerlijk in onze communicatie.
  3. Eigen; echt, authentiek en zonder opsmuk. We kijken naar wat er kan in plaats van naar wat er niet (meer) kan. We zijn duidelijk herkenbaar en denken in oplossingen in plaats van problemen.
  4. Gewoon doen; we zetten onze schouders eronder, nemen initiatief en leren door gewoon te doen. Met andere woorden; ‘niet lullen maar poetsen’ en we maken het niet moeilijker dan het is.